Followers

Balik Kampung

Weehuu balik kampung !
Dah lama tak balik kampung.
Dah lama tak jumpa opah, makcik-makcik ku yang bising dan cousins ku yang best :)

Ouh actually balik kampung ni sebab cousin aku kahwin.
Tapi yang tak best nye ramai cousin aku tak balik kampung.
Naim, Ain kerja. Nadia ada kerja kat kolej.
Emm tak best taley nak kecoh ramai-ramai.

Sebenarnya aku dan family tak sempat nak tengok cousin aku bersanding hari tu.
Balik kampung lambat sikit sebab abah ada kerja.
Ahha tahu tak apa yang kitorang tanya pengantin baru tu esok paginya ?
Pukul berapa bangun pagi tadi, hoho.
Gatal.

Whatever it is,
Selamat Pengantin Baru buat Bangngah dan KakLiza :)

No comments: