Followers

Explorace Yang Sengal

Hai semua !
Dah lama tak berblogging, busy sikit sekarang :)
Oh ya, pagi tadi kolej aku buat explorace.
1 group ada 5 orang, aku group dengan Fath, Ana, Teha dan Claudia.

Firstly, kitorang ada senamrobik that held by student sportrec.
Haha serious lawak gila bila tengok Claudia dan Fath menari.
Then, explorace pun start laa.

First checkpoint pun da jauh gila !
Serious penat sebab lari sambil gelak gelak en hehe.
Dah tuu kat sana kitorang kena mandi air sabun babe.
Confirm wangi :)

Kat second checkpoint pula, kitorang kena masuk Tasik Ilham lak.
Oh no, habis baju dan sport shoes baru aku !
Dah tu kan, kitorang kena lumur muka guna lumpur.
Uhuks, kesian pipi ku yang gebu ini ;)

Next, macam-macam lagi la tempat yang kitorang kena pergi dengan lari gila nye penat macam nak matii.
Tapi tape, sebab lepas da habis, kitorang dapat makan free !
Oh yeahh ni yang aku sukaa :D

Walaupun penat gila en kitorang tetap happy.
Inilah kami yang sengal.


My Superladies

Thats all for today, see ya next time yah ! Bye :)

No comments: