Followers

Hangout Yang Sadis



Semalam jatuh motor, hari ni hangout kat KL.
Gila kan ? Memang gila.

At first aku tanak pergi taw.
Tapi dah janji dengan member, Dyba lak tak sabar-sabar nak jumpa bf dia.
So kitorang dua tabahkan kaki hehe.

Entah la wea, kaki aku sakit gila kot tadi.
Luka dah bandage dah tapi jalan still macam tempang.
Lagi-lagi bila naik turun tangga, lembab sebab sakit yang terramat !
Tapi Dyba aku tengok okay jea, ni yang aku aneh ni.

Kitorang janji mao jumpa kat TS.
Dah sampai tu jumpa la bebudak ni ;
Faiz, Koyok, Adli, Ika, Shah, Syafiq, Iera.

First pergi tengok wayang dulu.
Kitorang decide nak tengok Bride Wars pukul 2.
Masa tu baru pukul 1, Faiz ajak pergi Low Yat.
Aku tanak, kaki sakit, bandage dah terbukak, pakai plaster jea time tu.
Tapi dia paksa-paksa pulakk haishh anak siapa la nih.
Then pergi la jugak, mak aihh banyak lak en tangga nak kena lalu.
Aku tahan jea sakit tapi last-last menangis jugak.
Huui sakit gilaa lah !

Dah jalan-jalan, tengok wayang, pergi makan pulak.
Tengah nak makan aku nangis lagi pulakk sebab luka kat kaki sakit yang terramat.
Nasik aku biar je camtu, then terus balik rumah naik cab.

Huii seriously I never had a sadis hangout like today.
Tapi ada juga masa-masa yang manis :)

Tapi ciwek jugak aku ni kan haha.
Anyway tengs to Dyba Adli dan Faiz.
They took care of me like a princess coming to TS. ;D

No comments: