Followers

Geology is Interesting

Assalamualaikum, haha.
So hungry, I'm planning to have my breakfast after posting this entry.

Last Saturday, my classmates and I have a first lab for Geology.
At first, Fath and I were lost and have no idea where the lab was haha.
We were late, dan kena kena bebel dengan pembantu makmal.

That day, kitorang belajar pasal ciri-ciri mineral dan batu dan juga ore.
Haha tak pernah aku tengok batu dan ore lawa-lawa macam ni.
Memang teruja en, asyik dok menangkap gambar macam nga trip kat muzium hehe.
Yeaa seronok tu seronok juga, tapi kena wat report meyh. :(

Then kitorang cakap kat our lecturer, Mr Ng.
Sir tak perasan ke bila kami kat kelas lecture, semua lentok, bila kat lab hyperactive pula ! hahaha.
Mr Ng senyum jea and agree 100% with us :)



No comments: