Followers

Site Visit



Hehe dah lama kami tunggu hari ni tiba.
Dah lama tak pergi rombongan la katakan haha.

Tahu tak apa yang paling seronok tentang trip ni ?
Ketiga-tiga budak lelaki yang aku nga usha sekarang join trip ni !
Gatal kan ?

Well, tujuan trip ini diadakan adalah untuk mencari batu yang kitorang dah belajar dalam subjek Geology.
Memang best gilaa cari batuu hehe.

Haha nak tahu tak, ada sorang budak yang aku usha tu, dia bagi aku selapis batu kristal masa kat Gunung Keriang Kedah.
Tengs to him :)

Anyway, what a wonder trip babyy ;)

No comments: