Followers

First Date Fath !

Haha hari yang gila-gila wat aku excited.
Bestfriend aku kat UiTM ; Fathykha aka Fath.
Had her first date sepanjang dia hidup 19 tahun ni !
Hahaha congrats yahh Fath sayangg ! ;)

Diorang punya date memang tak semenggah.
Fath bawa aku jumpaa that boy ; Hafizul aka Paklah.
Jumpa kat Mushroom, dia bawa kawan tak macam ramai pulak kan.
Aku pun perli lah, asal tak bawak satu campus je doe. ;)

Diorang pergi makan kat Chill.
Time tu sumpah rasa macam nak terguling jep.
Fath yang selama ni punya la brutal en, terus jadi pemalu.
Hahaha gelii aku ;D

Well aku hope diorang couple one day nanti.
Sesuai lah diorang ! :)



No comments: