Followers

Birthday Party

Bab celebrate birthday orang ni sebab dapat makan best-best.
This week kitorang celebrate our 2 ladies' birthday ; Asma dan Teha.

First party ; Birthday Asma (27 Feb 2009)


For birthday Asma, kitorang celebrate kat kolej dia.
Mula-mula berkumpul dulu kat bilik Fara.
Da plan best-best baru la start party nye.
Masa nga nyanyi lagu birthday untuk Asma, tetiba Neb curah air soya basi atas kepala Asma !
Ahaha aku da la tatao pape pasal yang itu, hanya mampu ternganga. ;D
Perh serious busuk gilaa, nak makan pun tak lalu sebab busuk gila.
Then pas Asma da kena air soya tu, dia terus peluk aku.
Dan aku pun turut busuk juga sobsob.
Pape pun memang enjoy gilaahari tu.
Malamnya pulak lepak kat Chill makan-makan.
Azwan Adam Kedey Iqbal Baha pun join sekaki.

Second party ; Birthday Teha (1 Mac 2009)


Pagi-pagi lagi Asma call suruh kitorang semua turun pergi Mushroom nak prepare party untuk Teha.
Dah beli kek dan jajan sikit, gerak pergi dining and did surprised her :)
Tapi memang best party yang ni sebab semua makan nasi dulu baru makan kek hehe.
Nampak sangat semua sanggup tahan lapar nak buat surprise untuk Teha :)

No comments: