Followers

Exam Exam

huhh setelah bertungkos lumos akhernye tibe gak week yg paling aku takot :
final exam week

kenape ea kebanyakan student benci gaban kat exam? aku sbg student pon xtau kenape lolx.haha
mybe exam tuh wat kite stress, taley enjoy, taley lepak, taley gelak lebey2 [ t pat lupe ngeh3 ], taley tgok muvee lame2, taley makan megi byk2 and mcm2 ag la yg taley.

kenape ea camtu?

umm.tp bile aku pk bende ny, kalo exam ny x wujud dlm idop sowg student, die mesti x menghargai ilmu yg die dapat.
sedangkan kite taw ilmu tu bukan nye petik jari ps2 twoz ade dalam otak.
kite kene berkorban banyak dlm proses nak dapat ilmu tuh.
korban yg mcm aku tulis kat ats : stress enjoy lepak gelak muvee megi etc.

haha ingat lak mase kat skewl lu.
mase nak amek pmr ngn spm.
aku rse la en, exam yg bakal aku hadapi ny jaoooooooh lagi senang dr pmr n spm.
mybe sbb subjek nye yg ckt dlm 1 sem.
dr spm yg santak abes 10 subjek en ! aku xtaw la npe aku mampu idop ag sampai skunk. siyezly aku rse nak matiii mse form5 dlu.haha.
hebat gak aku en? =DD


sem ny ade 5 subjek exam yg aku kene amek : physics calculus geology english agame

dlm banyak2 subjek ny, geology aa yg aku rase paling bapak gilewp susa. sbb en banyak yg nak kene hafal. aku xtaw aa cmne owg mcm lecturer geology aku
ley blaja smpai master dlm bidang nyh. siyezly i respect u laa sir ! =))

da lah banyak lak aku membebel dlm post yg nyh.
ny sume sbb exam. huh.


neway, i'm begging for ur blessing b4 stat exm nyh.
doakan aku bejaye ea kawan kawan. =DDD

No comments: