Followers

Gatal Nak Kahwin

Alahai bengang oh sebab UiTM tak sama cuti dengan last school break.
Aku duk gila kat campus dengan kerja yang tak macam banyak gila kann
Tapi family aku tengah duk bersuka ria kat kampung sebab sepupu aku kahwin !


Selamat Pengantin Baru. :)

Wuwuwu tak dpt mkn nasi minyak free.
Kena tunggu nasi minyak sendiri laa jawab nyee hehe. :D

Baru-baru ni aku balik rumah.
Tengok la gambar masa wedding tuh.
Amboi amboii, taley bla en.
Sepupu aku yg sesebaye aku : -
dba naim tieya faiz arin lin -
Semua duk melaram dengan baju-baju pengantin haha
Nampak sangat diorang semua da gatal nak kahwin. :D


Kegatalan hahaha.


Tapi bila di fikir-fikirkan, aku mesti lawa en kalau aku pun join pakai baju pengantin tuh hahaha.


No comments: