Followers

oh picnic !

yey yey da lame cgt rase nye aku x g picnic doww.
dan semalam [ sabtu 25 april 2009 ] aku berpicnic wif my ladies kat bukit ayer, perlis !

untuk picnic ny, kitowg ciap lantek aJk ag taw. haha.
ajk transport : claudia
ajk keselamatan : ain myg & ain teja
ajk makanan : asma & tyra ;))
ajk mempelam : fara & teha
ajk sampingan : fath & mira
hehe cam pe jep.

aku ngn asma terpakse bangon awal bagi menyiapkan sandwich n mempelam tok sarapan anak anak.
asma, kite ny mang ibu yg penyayang kan? =DD

8.30 pagi
kami bergerak dari kolej menuju ke gate blkg uitm.
da la nga jalan tuh tibe tibe hujan en !
xpe xpe. nanti basah jugak. hu3.

9.15 pagi
kami bergerak ke bukit ayer
naik van ummul
sampai je sane nak kat kol 10 pagi.
carik port landing punye la lame weyy.
naik tangge, turun tangge, lalu sungai, panjat batu dan macam macam lagi.
akhernya kami jumpa por yg mang baekk punye. landing atas batu btol btol tepi air terjun.

da landing elok elok, kitowg pon sarapan la.
sandwich yg aku wat abes =)) tq kawan kawan. hu3
pas makan je, kami teros melompat ke dalam air.
hahaha siyez. sume cam xpena nampak air.
batak semacam. hu3. oke oke aku pon same.
da penat mandi, makan lagi.
haha. ps2 mandi lagi.
tp sumpa seronok doww.
gelak bagai nak gile. [ padahal lupe tu selase ny ade paper physic ]

tp ade 1 tragedi la yg wat aku rase bersalah gile kat sume kawan kawan aku.
hari ni kitowg gune ncet fara jep nak tgkap pix.
ps2, aku pinjam ncet fara nak bluetooth pix kat ncet aku.
nga mark mark pix, tibe tibe terdelete !!
sume pix yg best best lak tu.
yg tinggal pix fara jep.
huhh ps2 aku cm xde mood da.

sory sangat kawan kawan.

pape pon best cgt ary ny. =D

No comments: