Followers

Study Week Started !


Study Hard by NgHichan

Yey yey yey ! Lecture for this sem dah habis sayangs ! hua3.

" Weyy Tyra. Kau lupa ke kau da nak final exam nih ?? "

Ha’a la baru aku ingat hehe.
Tape la, sem ni paper aku start lmbat so I have a bundle of free time hehe.

Then untuk mengisi masa lapang aku yang selame 2 minggu nih,
aku decide untuk balik rumah aku yg tercinta kt Damansara tuh. :D

And now aku da kat rumah, tapi boring.
Dyba kat hostel so tade teman nak jalan.
Member semua busy.
Dah tu, broadband kat rumah abah da terminate !
Dia nk activekn balik mse cuti bln 5 nanti.
Alaaa borink nyaa, da la tak bawak balik buku.
Biasa la ske belagak da pandai haha.
Kat campus pun taley nak online, wifi cam bangang.
Emm terpaksa pergi cc nak online.

Okay la kawankawan, in a few days I'll have my final for this sem.
Pray me for the best yaa ! :D
Exam exam exam.

No comments: