Followers

result exam da kua !


huihh pas balek dr JJ tuh,
aku stay lu uma naim sambel tunggu mak aku lek dr kampong.
ps2 ramai msg aku tnye result exam da kua ke lom.
aku xtau sbb 1 ary ny aku x on9.


ps2 fath msg aku, ade kawan die da check dah.
kebetulan plak aku n akk sedare aku dak uitm.
tp die degree da aku dip ag.


malam tuh pas mak aku sume da sampai,
aku n akk sedare aku check la rezat.
memule x dapat sbb line bz gile.
aku pon sembang la dulu kat lua.


tetibe akk sedare aku jerit dr dalam bilik.
" weyy, dekannnnn !! "
aku tekejot aa.
" hoii tipu la ! "
ak pon twoz lari gi bilik die n tengok rezat aku.


hahhh ?
sem ny aku dapat 3.95 ??
cgpa aku 3.83 ???
ehh x betol ny !
ni result owg len kot ?
ehh betol la result aku !


yeeeeeeehaaaaaaaa !!
alhamdulillahhhh !


tp sampai skunk aku aneh.
camne geology aku ley dapat A plak ??


p/s : result yg besh ny sebagai hadiah utk harijadi abah 12jun ni :)

1 comment:

cik.daya said...

congratz. hehee. bagos laa tuu tyra. tp an, kali ni, i ase uitm byk wat silap. sbb amai ta puas ati && nak wat dble cek. tmasok laa i. sbb ta logik fail sdg an carry mark tggi. mmg carrymark tuu da past ikot an. cam ta amek final lak. && ade gak membe an, dpt carrymark 15/40, then final ta stdy && ta ley jwp, tbe2 dpt B. pelik ta? huhuu. :)