Followers

H1N1 + uitm perlis

24julai2009
uitm perlis menjadi huru hara drpd biasa.
student besimpang siur ke sane sini.
dengan muka serabut + duet di tangan.

sana sini sana sini sani sina nasi ?

pas abes je kelas mat235 kol 12,
aku n my ladies plan nak g beli tiket bas balek raye ny.
sampai je kat mushroom, tejumpe kawan laen lak.
then kami tedengar satu shock news ;

uitm ini ditutup utk seminggu bg mengelakkan kes h1n1.

lol gile ke ?
aku plek sbb campus ny tade kes pon.
tp nape nak tutup gak ?
adohh serabot laaaa.
then kitowg twoz g ticket booth,
mak aihh tak cam nak pecah lak tempat tu
sume owg dok besesak nak beli tiket balek.
aduhh lg serabot pale aku diwatnye.
then pk pk nak g beli tiket kat kangar.
tp kolej aku lak wat gotong royong.
sticker nye pasal aku pon balek lah.
aduhai serabot lagi ! ;(

setelah termenong utk setengah jam haha
aku pon wat decision nak lek uma icu kat perak lu.
ag pon malam ny mak abah lek uma icu gak.
ahad petang bwu lek damansara lek.

ohh bas, tunggu la kedatangan aku esok ! yaaaa~
haha maap, gile suda

1 comment:

Syafiqah said...

hehee...
cian ko..
dok je la umah ek...?
tdow manyak2..
=)