Followers

fullstop .

benci benci dan benci
benci pd diri sendiri
tolong jangan gelar aku budak ;
pandai, scorer or genius lagi
dulu aku tak kisah tapi
sekarang aku benci gelaran tu
dan aku bukan lagi saingan sapesape
dalam kelas or manemane sajaa
sedarlah
aku tak seperti yg kowg sangke.
aku jauh ketinggalan bebanding kowg.
aku juga x setaraf ngan kowg.
dan aku malas nak kedepan lagi.
kenapa aku givup ?
jangan tanya.
fullstop.





mungkinkah aku akan begini selamanya.
ya ni bukan diri aku yg sebena.
jangan risaw, aku harap ianya hanya sementara.

4 comments:

money2 said...

hahahahaha....
abes jer ECG sume ltak entry bru....
tensin dowww.... hampeh toll..
sbjek sem nie ssah kot...
ecs td same gak. adesh....
tp ko still no 1

money2 said...

hahahaha....
asal sbjek sem nie ssah ar?
tension aku... soklan sume mngelirukan....
adesh.... tp ko ttap no 1

money2 said...

hahahah...
tesion doww...
sbjek sem nie mcm ssah jer
dah la 2 krdt hour jer...
tp ssah mcm 15 krdt hour
gram aku
tp ko ttp no1

money2 said...

la... asal bnyak comment dri aku.
aku ingat x ade error dat y aku comment byak kli.
hahahahah..... bnda sme jer.