Followers

malamsemalam

yea malam semalam
ade kelas ganti programming.
waa sumpa aku mang malas gile maw pegi ;(

malam semalam
buang tebiat japp
dok kai shawl g kelas uw.
act sje maen maen pkai dalam bilik
tp tetibe terjadik lak so aku kai je laa.
ya ini first time aku shawling g cls :)

haha mcm mcm respons aku dapat from classmates aku hehe.
yg dakdak pompuan cm aneh aneh tgok aku
tanye cmne kai bende ny, x susa ke, n ppe laa.
tp diorang cakap aku nampak cantik in shawl :)
ea aku x cakap, diorang yg cakap okee haha.
siyez owh, sumpaa aku ta tipu ! (beriye je hehe)

then masuk je kelas
dakdak laki lak cam aneh aneh tgok aku.
yea ade jugak yang memerli tp
do i care ? pandang kaw pon aku x hingin tao ? ;)
then siap ade yg anta msg kat aku uw.
memule mmber aku si kedey anta msg ;
"hye yuna :)" uikss apekahh ? tegelakk aku owhh haha.
pastu mmber aku si azwan lak msg ;
"ko pkai shawl baru kan. kantoii sampai cni bau kedai haha"
azwan, sekeh kepale mao ? haha ;)
yaa lecturer aku pon pandang aku cam aneh.

hahaha weaa baru shawling laa lom free hair lg owh haha.


ibu jari saia bengkak kott ;)

kelaka kelaka ;)

No comments: