Followers

club-two

hai :)
ahad yang BEST !
hahahahaha.

walaopun agak bengang kena bangun awal pagi ni,
tapi aku tetap besemangat *dari semalam ;p*
hari ni ada Bengkel Asas Muzik anjuran club saia :)
apa yang bestnya ?
wehh, capik pun dak club ni lahh.
oleh itu, aku mao cuci mata puas puas puas.
hahaha ;))

oke program ni start kul 9 camtu.
best jugak lah.
sebab penceramah nya beshh ;)
then show free sampai ta tekira.
haha kiranya ni gig free dalam dewan kuliah laa :)

banyak sebenarnya na cerita.
tapi tetibe aku rasa cam da ta suke sangat lak na tengok capik.
haha tatao asal.
penat kut.
hmm ?

dah la banyak lagi benda na pk.
adoii bila lah asgmen aku na bekurang niiii.

tiket bas balik raya cina ta beli lagi.
adoiii.

plan mao amek lesen sem ni macam ta jadi jea.
haih serabut la.

*sorry, no picture for today*

31januari2010

No comments: