Followers

hyperserabut

isnin yang serabut.

hari ni our first day di uitm penang.
sampai class lambat kott sbb tada bas.
hishh susah jugak duk luar campus ny.

kami g class first jea, yang lain ta g.
kenapa ?
tada mood.
kenapa ?
ada banyak sebab.
kami da tao kebenaran di sebalik program penerapan diploma ke degree ni.
na tao apa dia ?
tempoh pengajian kami ta disingkatkan walau satu sem pun.
malah kami tepaksa ulang balik subjek yg kami da blaja mase diploma.

oke lah.
lao diberi pilihan,
siapa aje laa na amek balik subjek calculus, solid && soil uw ?
tao ta benda tu macam na mati kitorg blaja.
nasib baik result aku oke.
ni pulak kene ulang balik.
tada sapa yg nak ouhhh !

then, tengah hari kami apply kemasukan kolej.
alhamdulillah kami dapat dok kolej.
dah amik kunci semua, balik rumah sewa.
da settle hal rumah dengan tuan rumah,
kami pun start mengemas barang semula.

malamnya, tuan rumah kami dengan baik hatinya,
tolong hantar barang kitorg berenam ke kolej.
wahhh tengs pakcik :))

rasanya, lebih sepuluh trip angkat barang ke tingkat lima.
jangan risaw, ada lif lahh haha.
da siap kemas sume,
tdo mati kott.
;pp

4januari2009

No comments: