Followers

kenduri

hai :)
post kedua untuk hari ni.
oke post kali ni totally sal kenduri kahwin csen aku.
nah gamba pengantin :)



melihat aksi dorg membuatkan aku makin menggatal na kawen kahkah.

aku heret fara mira fatin n ain skali datang kenduri ni.
seronok kami dapat makan free wahaha.
act aku da lama sangat ta g kenduri kahwin.
so agak seronok lah hehe.
lagi lagi dapat jumpa csen csen semuaa walaopun ta semua.
wehh bile aku datang korg ta datang lak ekk ! sekeh sorg sorg karan
g.
*khas untuk nadia kakche jiha naim kakdayah*


nah tengok gamba je lahh ea ;)




aku terjumpa seseorang mse kenduri tadi.
of course lah lelaki ;)

rambut dia panjang n lurus,

dia putih, tinggi dan sangatt ncem !

ouh ouhh rase cam da crush kat dia pulak.

kahkah mengarut ;pp

tp csen aku cakap dia ta layan pompuan.

so baik aku ta bertindak sebelum aku menyesal di kemudian hari.

hahahaha ;DD
*lum pape ag da mengalah hehe.*


seronok ouh hari ni !

9januari2010

No comments: