Followers

pasar

saturday.
suka sangat hari ni
sebab ley bangun selambat yg boleh :)
tapi tu lah, BOSAN.

hari ni dihabiskan dengan autocad.
susah betul nak bermain dengan software ni.
selain tu, aku cuba mendownload New Moon,
tapi wireless lembab sikit hari ni.
mungkin sebab semua tada class dan pengguna wireless meningkat.
semakin ramai pengguna, semakin lembab kelajuan wireless.
hipotesis ?

malamnya, pergi pasar malam.
dekat dengan ex rumah sewa kami haha.
seronok juga mencuci mata di pasar malam.
tapi panas lah haha.
eh, aku terjumpa Azrul lah tadi.
korang dak banting mesti kenal dea kan.
dea masih seperti dulu, tinggi dan handsome ?
haha ;)

badan terasa berat sekarang.
perut penuh la katakan haha.
habis sebungkus kueytiaw dan 5 cocok sate aku makan tadi.
di tambah lagi dengan air kelapa.
fuh, FULL ouhh.

esok dah ahad.
urghhh ;(

23januari2010

No comments: