Followers

rungutan

haii.
aku agak tertekan hari ni.
sampai pening pening ;(

oke,
hari ni class pukul 2.
tapi tepaksa bangun awal sebab na g pejabat pos.
mao pos surat kat bank.
agak bengang lah ngan campus ni.
reti ta wat pejabat pos mini ke hape macam kat arau tu.
senang aku na main pos pos.
hmm ;(

balik jea,
sambung wat tutor calculus.
haiiyoo, benda ni dah belajar dah dulu
tapi kenapa still cam susah ea ?
benci lahh ;(

tepat kul 2, pegi class drawing.
macam biasalah, dating ngan autocad lagi.
benda ni lagi satu.
aku rasa macam na bunuh org yang invent software ni.
kalau dia hidup lagi lahh ;(

then, pergi pulak fakulti pas class,
mao jumpa Penasihat Akademik *yg handsome ??*
dah la sakit bahu ni sebab bawak lappy kehulu kehilir
ishh sengal badan aku diwatnye. ;(

ouh yea, jpa aku da masuk.
tapi kan, kami still dapat duet diploma.
wea jpa, mana duet degree aku ?
aku na amek lesen lahh.
ta cukup ni ;(

semua entry merungut kan ?
tapi aku masih bersyukur
sebab aku masih hidup sampai sekarang
dan masih boleh merasa apa itu KENYANG.
hahahahaha :))

duhh.
ta nampak capik rini ;((

No comments: