Followers

tennis

post ketiga untuk hari ni.
aii kerap semacam aku blogging rini kan ?
hahaha. siut.

oke post kali ini
bukan na cite sal aku g main tenis or what.

fyi, cermin bilik aku ni menghadap tennis court.
so, setiap petang pas lek class,
aku ngan asma mesti cuci mata tengok dak laki main tennis.
tetiba aku teringatkan someone.

farhan ; my prince of tennis masa kat Arau. kahkah.


ini jea la gamba kenangan kami hahaha ;D

"wea asma, aku ta pena nampak farhan main tennis ouh. mesti hensem kan ? haha"
asma hanya menggelengkan kepala melihat keobsesan aku terhadap farhan sejak part 2 diploma di UiTM Arau.
sorry lah, aku taley tengok muka dia ouh.
rasa cm heaven jea hahaha.
tp sejak berada di Penang ni, rindu pula kat dia.

wea dak Arau.
lao korg baca post ni,
cakap kat farhan aku kirim salam ea ?
and 'i love youu' skali.
kahkahkah.
gf dia tao mamposs aku hehe ;))

oke dah dah.
hari ni aku hot semacam pas tengok Avatar td.
so aku rasa cm ta sehat skg.

8januari2010

No comments: