Followers

Langkawi ; Hari Pertama (Part 1)

.Jeti dan Feri.

haihai :)
oke hari pertama trip,
kitorg begerak dari campus naik bas kul 9 pagi
pergi ke Jeti Kuala Perlis untuk naik feri ke Langkawi.


ouhh feri :)


kami didalam feri :)

kami naik feri pada pukul 12.30 tengah hari.
sumpa wea, pening gilaa babeng.
ini part paling menyampah bila g pulau ;(


muka selepas mabuk laut :)

sampai di jeti Langkawi pada pukul 2 macam tu.
ea lamanyaa ?
sampai sajaa, kami menaiki van yang disewa.
kami guna 2 buah van sajaa, muat muat ;)
then pergi ke hotel.
well actually kitorg ta stay kat hotel.

kitorg stay kat Dorm macam kat asrama.
tapi best gilaa kot, ada aircond bagai haha.
best best dapat bergosip reramai :)

.Makam Mahsuri dan Beras Terbakar.


disebabkan kitorg tada pape aktiviti hari ni
sir fendy mencadangkan kitorg merayap puas puas
hahahaha.
selagi van tu ada minyak ;)

memula g Makam Mahsuri.
aku ta masuk dalam sebab da pernah masuk da.
bosan lah haha, da la tiket guna duit sendiri hee.

then kitorg ke Beras Terbakar
dan membakar duit disana dengan shopping teruk teruk
hahaha ;))


Makam Mahsuri :)


kami di Beras Terbakar :)

next post please, hahaha.

No comments: