Followers

semangat

hai semua :)
hari ni terskip class ouh.
tidur mang mampus habis laa.
bangun jea da na kul 11.
class lak start kul 11.
aku ngan asma redha je la and continue tidur lek.
hahahaha ;DD

heyy, aku nga semangat ni.
semangat kenapa ?
semangat mao balik cuti laa.
hari ni baru selasa.

haih lamanya na jumaat ;(

macam banyak plan lak cuti ni.
sabtu depan ririn ajak hangout.
ahad lak mao g lowyat ngan naim.

hahaha orang tada boy weyhh.
time valentine keluar ngan csen pun jadi lah ;)
and and saia mao beli handphone baruu :))
sangat ta sabar dan semangat membara bara.
hahahaha.
then macam ada planning
mao wat reunion batch form 5 smkb cuti ni.

tapi tatao lagi confirm jadi ke ta.

dan yang paling penting skali aku na wat time cuti ni ;
Cosmo World !!!!
hahahahahahaa ;DD

duhh masa.
cepatlah kaw berlalu.
sumpa aku da terlebey semangat ni.

*tapi g class ta semangat langsung hehe*


bersemangat walaupun masih berbaju tidur :p

till then :)

9februari2010

No comments: