Followers

setia ? lol .

hai.
aku ta sepatutnya berblogging sekarang.

sebab esok aku ada first test Geology.

aku sangat anti dengan subjek ni.

so malas na study ^^

*pemalas*


*listening to Common Denominator, sang by Justin Bieber*


perasan ta aku da ta cerita pape da

sal si
왼손잡이의 beberapa hari ni ?
hahahaha.

dea masih wujud, di mata aku.

dalam hati, mungkin tidak.

senang hati aku berubah kan ?

hahaha. tolong tarik balik statement tu.

hati aku tetap begini, masih ta berubah.

masih dea dalam hati aku.

siapa ?

ta berani na cakap, mungkin dea masih baca blog aku.

aku tana berharap lagi.
aku ley tipu orang lain.
tapi aku taley tipu hati aku sendiri.
entah kenapa hati ni langsung ta bley diusik oleh orang lain.
asal laa aku setia sangat kan ?
haha nerd gilaa.
sabar jelah.
berdoa lah
agar rasa cinta ni akan hilang secepat yang mungkin.


dah la mengarut jea.

aizee nye pasal la ni,

call bila jiwa aku nga kacau.

hahahahaha.


lol.


10februari2010

No comments: