Followers

final

hai semua :)
hari yang melegakan haha.
sebab dah submit satu projek - autoCAD.
dan sekarang ada 3 lagi projek yg hendak di settlekan
sebelum start nya study week.

ouh yea, jadual final dah keluar.
boleh tahan, tade lah menstresskan sangat.

tapi kena stay sampai last day final wuwu.

27 April 2010 : Intro to Computer Programming, CSC425
4 Mei 2010 : Statics and Dynamics, ECS408

7 Mei 2010 : Calculus II for Engineers, MAT435
9 Mei 2010 : Engineering Geology, ECG403

aku taley terimalah geology paper last.
mesti aku jawab malas malas nanti hahaha.

tadi kan kan, lepas sajaa submit autoCAD,
aku ngan tikah merayap kejap di Jusco.

semangat ni na shopping sebab sekarang nga sale.
skali sampai jea sana, jadi cam ta semangat.
maybe sebab kitorang da selalu shopping kat situ
so nafsu tu dah cam malas malas na layan haha.
last last beli jajan bebanyak heee :D



malam ni na tidur awal lah.
mahu mimpi dea lagi sambil layan lagu Jay Sean - Maybe.
hahahaha. jiwang. *geli jea*

eh esok april fool kan ?
kena bersiap sedia nii. hoho ^^

31march2010

No comments: