Followers

kursus

hai semua :)
suatu yang baru terjadi kat aku hari ni.
yeah, sebab ni la first time aku amek lesen en ;)

pagi tadi, terpaksa bangun agak awal.
sebab mao g kursus memandu di JPJ Pulau Pinang.
memula aku g kat agensi memandu uw.
then ade abang uw bawak aku and beberape lagi dak ke JPJ.

okayy aku admit kursus ni mang bosan gilaa bangang.
tapi seronok sebab dapat kawan baru
dan pengalaman baruu :)
tadi tengok dak dak yg wat test motor.
haha aku dok gelakkan diorang dr jauh.
tak lama lagi, aku lak yang bakal digelakkan wuwu.

habis kursus kul 3 petang.
dan sampai ke campus kul 4.20.
balik kolej lu, then kul 5 keluar g lab geology.
sumpa penat dan pening.
nasib baik lab, lao lecture pengsan aku dohh.

and now,
aku mao habiskan tengok Yoo Hee The Witch :)
ni roomate aku si
lela && ida nye pasal.
ta habis habis hasut aku tengok drama korea uw.
hahaha.

till then, bye :)

9march2010

No comments: