Followers

hujan

haihai semua :)
okay hari ini di Penang, sejuk.
hujan hampir sepanjang hari.
sangat menyeronokkan,
tetapi menyakitkan bagi kami yang terpaksa study ni haha.

tahu ta, petang tadi sanggup meredah hujan ngan lella
semata mata mahu cari makan di Never Die.

hahaha nga otw ke kedai tu,
baru aku terfikir betapa ta logiknya tindakan kitorang ni ;
sanggup berbasah kuyup demi mengisi perut.
padahal boleh je makan kat dining HAHA.


pape pun, syok juga bermandi hujan ni.
hahahaha ;)

semalam kan, pergi pasar malam.
da shopping makanan semua,
pergi cc jap sebab mahu print soalan past year.
boleh ta aku cakap aku dapat bergambar ngan ARTIS wehh kat cc tu !
hahahaha.

ta percaya ?

nah tengok nii ;))


taraa~

korang ada ke gambar ngan ultraman tu ?
tade kan ? hehehe.
tengok, betapa bertuahnya aku ngan tikaseri.
hahahaha :))


okay lah.
byebye :)

No comments: