Followers

Pantai Bersih

haihaihaii :)
hahaha saangat happy sekarang
sebab selepas sekian lama balik dari Langkawi hari tu,
aku berjumpa semula dengan pantai dan laut ! ;D

agak pelik yea.

sebelum ni aku tade la batak sangat ngan pantai dan laut.
tapi selepas site visit di Langkawi hari tu,
aku seakan-akan obses dengan pantai dan laut.

benarlah, ciptaan tuhan itu tiada tolok bandingannya. :)

okay petang tadi, kami berenam ; tyra lella fara ain tikaseri rasyaik
begerak ke Pantai Bersih berdekatan Butterwoth.
well pantai nya tak lah sehebat pantai di Langkawi.

tapi memandangkan ini sahaja pantai yg dekat, layan lah juga ;)
okay sampai sahaja di situ,

tak fikir apa dah, fikir na bukak kasut and bermain di gigi pantai.
memang TERBAIK wahai kawan kawan.
tiada apa yg lebih membahagiakan daripada ini :))

nah, tengok gambar sajaa lah yea ?



tengs tu rasyaik sebab bawa kami ke sini ;))
lepas nii bawa la kitorang pergi rombongan lagi.
hahaha ;D


wahai laut dan pantai,
aku harap kaw sentiasa ada bersamaku.

No comments: