Followers

rasional ?

hai semua :)
semalam kan, aku n my ladies pergi makan pizza di Jusco.

wahwahwah memang memuaskan perut lah haha.

tengs to tikah sebab belanja kamii !

lain kali belanja lah lagii hehehe :))



lepas makan, aku jadi moody kejap.

na jalan pun cam malas malas.
entah kenapa.
ingat na lepas tension, tapi bertambah tension lak.
sengal betul.
memang susah na bersuka ria bila ada lagi kerja yang ta siap.

pagi tadi, pergi praktikal sesi 3.

awal awal da kena sound sebab taley start enjin motor.
jangan salahkan saia cekgu,
kaki saia ni kecik so ta berapa na kuat kott. ;)
disebabkan dah 2 minggu ta naik motor,
aku bawak macam bangang tadi hahaha.
lantak lah.

wah laparnya.
tengah tunggu maggi tomyam ni masak.
mao kah readers ?
pergi lah beli sendiri hahaha :))

ta sabar rasanya mahu habiskan minggu depan.
tiba sajaa hari sabtu depan,
mahu tersengih sengih kat semua orang macam gila.
kepada yg bakal jadi mangsa sengihan aku,
BERSEDIALAH.
hahahahaha ;DD

ea, rindu dea lah.
mungkin dea dah kat genting sekarang.
mana lagi baik ;
bersosial tanpa had atau hidup penuh rasional ?
fikir lah sendiri sayang.
hahaha *perli baekk punya*

3april2010

No comments: