Followers

bebas !

aku BEBAS !!

hahahaha hari ni saangat seronok.
sebab tadi dah jawab last paper untuk sem ni ;
ECG403 Engineering Geology.

tadi pun aku keluar hall awal setengah jam.
sebab ta tahan kesejukan aircond dalam tu.
hey tao ta, sebelum start exam tadi,
macam ada gegaran sikit aw.
aku ingat aku yang pening,
rupanya memang ada gegaran.
agak cuak sikit sebab tadi exam kat tingkat 3.
risaw jea bangunan tu runtuh ouh.
nasib baik tiada pape ;)

lepas maghrib nanti aku akan blah meninggalkan campus ni.
jangan risaw UiTM Penang dan Kolej Baiduri,
aku akan sentiasa merindui korang :)



jumpa lagi sem depan kawan kawan.
di UiTM Shah Alam pula ! ;D

No comments: