Followers

double

hai semua.
entah kenapa aku berblogging sekarang.
depan mata aku ni,
bersepah kertas, buku, notes, kalkulator, stationary dan paling penting ;
habuk pemadam.

esok aku ada exam Static Dynamic.
yeah aku sangat benci kat subjek ni.
ianya lebih kurang fizik, tapi kesusahannya berjuta kali ganda dari fizik.
apalah malang nasib aku kena belajar subjek ni :(

semalam, tengah hari pergi study dengan azwan.
tapi macam biasalah, banyak sembang dari study HAHA.
then lepas asar, keluar dengan roomate aku ; ida && lella.



aku sangat lapar semalam sebab ta makan nasi dari pagi.
tahu tahu je lah kalau hari minggu, lauk kat dining macam hampeh.
kami pun menurutkan kata perut,
naik bas ke McD Perda.
dan masing masing order double burger !
aku macam biasa, double McChicken satu set.
hasilnya, masing masing tutup perut bila berjalan HAHA.

esok, nantikanlah carutan aku di blog ni after exam nanti ;)

No comments: