Followers

fourth award

hai semua :)
dah beberapa hari ta tengok blog,
tetiba ada blogger bagi award pula.
tengs nad ! ;)



bagi memenuhi syarat penerimaan award,
akan aku jawab soalan soalan di bawah ;)

APA YANG BERMAIN DI MINDA ANDA
nga fikir na cari kerja atau ta untuk cuti 2 bulan ni.

3 ORANG YANG ANDA SAYANG
family, kawan-kawan dan anda :)

PANGGILAN UNTUK SI DIA
si dia ? don't have any :)

HADIAH YANG DIIMPIKAN DARI ORANG ISTIMEWA
DSLR ! lao dapat ni sumpa aku ta mintak pape dah hehe.

BLOG MANA YANG ANDA SUKA VISIT
Memories In The Rain by Acap
Muzakkir Syah's by Muzakkir
aku tatao kenapa, tapi bila tao blog dorang da update,
aku ta visit blog lain dah :)

siapakah blogger bertuah yg akan aku pass award ni ?
tunggu and just stare at your shoutbox ! ;D

No comments: