Followers

Kerja

Hai semua :)
Wahh template baru lagi kan ?
Hahahahaha maaf lah.
Kebosanan memang di tahap kritikal.
Tu yang rajin kejap tukar template ;)

Oh ya, untuk pengetahuan korang,
Aku da gabungkan dua blog aku
Jadi satu blog sajaa sekarang.
So diharap korang sudi membaca kisah hidup aku
Plus beri pendapat tentang photo-photo aku :)

Okay, siang tadi memang merayap habislah.
Naik motor dengan Dyba cari kerja kosong kat Uptown.
Tanya kat Secret Recipe, Guardian, kedai gambar semua tade vacancies.
Last last g tanya kat Speedmart.
Ada vacancy tapi part time lah, kerja 4 jam jeh.
Ta best langsung.

Then aku bawak adek adek aku
Pergi Tropicana Mall kat sebelah ni.
Jalan kaki sajaa, ta sampai 5 minit HAHA.
Merayap jap dalam tu sambil tanya vacancy.
Aku isi borang kaw Sox World, GSC and Swan (kedai barang sekolah).

Dalam kul 6 cmtu,
GSC call aku suruh datang interview esok petang.
Wahh gila lah, lao dapat kerja tu,
Mang tengok wayang free la akuu :))

Okay lah tu sajaa.
Panas dohh malam ni :(

No comments: