Followers

New Job

Hai semua :)
Okay mesti korang ley agak aku na cerita apa kan hehe.
Petang tadi kul 2, aku g GSC ngan dyba.
Then, aku di interview oleh asisstant manager ni.
Lama jugak lah hampir setengah jam.
Kitorang bantai bersembang pulak dalam bilik tu hehe.
Dan guess what,
Aku start kerja esok pagi.

Okay, perasaan.

Aku rasa cam excited pun ada sebab ta pernah kerja kat situ.
Tapi rasa malas pun ada sebab aku da taley dok online 24jam.
Rasa cuak tu confirm lah ada kan lagi lagi aku kerja sorang sorang.

Kul 4, g ikut hantar Dyba balik hostel.
Then g Jusco Bukit Tinggi kejap,

Mahu cari kemeja putih semua untuk kerja esok.
Then g rumah Naim lak tumpang solat maghrib.

Dan sekarang, aku nga merenung baju yang akan aku pakai esok.
Agaknya, apalah yang akan terjadi esok kan.
Huhh, rasa penat sangat sebab da terlebey cuak.
Hahahaha.


So Nervous by Granula

Wish me luck untuk esok :)

No comments: