Followers

Baruu

Hai semua :)
Maaflah.
Bila dah ta kerja ni tatao la pula na buat apa.
Tu yang tukar template blog lagi.
Hahaha blog pun perlukan baju baru juga,
Kan blog sayangg ? ;)

Okay actually aku na post pasal semalam.
Jumaat, 25 Jun 2010.
Ada dua orang kawan aku berkongsi tarikh lahir.
Aku rasa ada ramai jea yang berhari jadikan 25 Jun ni.
Itu pun bila tengok kat event facebook aku hehe.
Tapi dua orang ni je lah yang aku kenal dan rapat.

Selamat hari jadi buat Faradiba dan Iqi.
Aku rasa macam jodoh pula tao.
Sebab harijadi aku sama dengan ex Faradiba.
Dan harijadi Faradiba sama dengan ex aku HAHA.

Semoga panjang umur dan murah rezeki.
Semoga kita geng selamanya :)
*sorry aku ada gambar Faradiba jea hehe*

Wahh rindu si gedik saya :(

No comments: