Followers

Blackout

Hai semua.
Macam kerap pula aku update kan HAHA.

Okay hari ni macam biasalah,
9.45 aku pergi kerja dan masuk kerja pukul 10.
Tapi pagi tadi, pintu keluar masuk staff kunci tao.
Aku tatao kenapa yang pasti kitorang mang taley masuk dalam untuk buat opening.
Then kitorang ramai ramai pergi arcade kat sebelah GSC,
Beli token dan main la pape yang kat dalam arcade tuh HAHA.
Da pukul 10.30 baru ley masuk.
Memang kelam kabut buat opening semua
Sebab kena bukak shuttle pukul 11.

Then kerja macam biasa.
Dalam pukul 1 macam tu, aku nga kat cashier ambil order customer.
Tibatiba, BLACKOUT.
Tapi, GSC sajaa yang blackout.
System computer semua down,
Dan yang pasti semua hall yang nga tayang movie semua blackout.
Ta lama pastu, ramai la customer berduyun keluar hall
And pergi kat counter box office na refund tiket.

Aku yang kat consession *counter food && beverages* ni seronok la,
Counter terpaksa close,
then bergosip la kitorang HAHA.
Sambil sambil tuu baca magazine plus tengok customer kelam kabut.


Aku rasa lengan tangan aku tidak lah sebesar itu. aku rasa lah :)

Na dijadikan cerita,
Ada dua orang customer ni datang kat counter kitorang
sebab na refund balik popcorn yang diorang beli.
Apakah mengarut mereka nii ?
Sejak bila pulak lah boleh pulangkan makanan yang dah dibeli ?
Ta faham betullah perangai certain customer ni.
Ikut suka hati diorang jea na mengamuk.
Macam tade otak pulak.

Malamnya, pergi Giant jap ngan Dyba and abah.
Tujuannya na cari kemeja putih lagi satu untuk baju kerja.
Baju yang sekarang ni da ada macam macam corak da HAHA.
Tapi last last bantai beli makanan hehehe.

Esok kerja petang.
Confirm pukul 2 pagi baru balik rumah.

No comments: