Followers

Gaji

Hai semua :)
Heyy hari ini agak enjoy di tempat kerja.
Sebab orang ta ramai.
Dan aku tatao kenapa aku banyak gelak hari ini.
Plus aku tade shortage :)

Tadi sepatutnya pukul 7 aku dah balik.
Tapi tetiba ramai gilaa customer.
Diorang cakap full hall cerita Prince of Persia.
Memang ta cukup tangan kitorang semua tadi.
Dan aku dapat lah balik bila dah tade customer.

Before balik, melepak sekejap teman member makan.

Aku benci lah dengan Tropicana City Mall nih.
Boleh pulak kan tade foodcourt kat sini.
KFC, McD dan Pizza Hut pun tade !
Entah apa apa ouh :(

Pape pun, aku happy hari ni
Sebab aku dah dapat gaji pertama aku di GSC :)

Tade la banyak sangat sebab GSC bagi gaji 2 kali sebulan.
So dapat nya sikit sikit lah kan.
Tape lah, yang pastii
Perjalanan ke arah pembelian DSLR idaman aku dah semakin dekat :)

Woahh ta sabar rasanyaa ! ;D


Weeee~

2 comments:

Anonymous said...

hello! ^^ saya nak tanya, gaji bekerja d GSC brapa? n awak bekerja sebagai apa d sana? yg bahagian kaunter tiket or bahagian makanan?? im not stalking u but im searching for a work now ^^ TQ

Tyratyra said...

hai anonym ;)

ohh gaji ea, setahu sy la, gaji kat gsc ni tengok cawangan jugak sebab ia bergantung kat profit bulanan. lao cam sy dulu, kerja kat Tropicana City Mall, gaji rm3.90 sejam and rm5.80 sejam overtime. lao gsc kat mid valley, times square or mane2 mall yg ramai pengunjungnya, maybe gaji nya lebih tinggi.

sy kerja kat bahagian makanan, and setahu sy bhgian makanan gaji lebih tinggi dr ticketing.

try lah kerja kat gsc, memang fun ;)