Followers

Mash

Hai semua :)
Hari ni aku kerja petang
So aku ada masa untuk berblogging hehe.

Semalam masuk kerja jea aku da rasa moody.
Entah kenapa, angin datang dari mana entah.
Tapi ta sempat na layan perasaan,
Customer berduyun datang.

Hari minggu memang macam ni.


Ini lah kerja aku lepas penat berkejaran di counter.
Nametag pun dah senget benget.
Tangan lak pegang mash potato ; aktiviti wajib bila lapar :)

Rasa macam na buat reunion dorm lah.
Da lama ta jumpa bebudak dorm kesayangan aku masa form 5 dulu.
Harap harap jadi lah kali ni
Sebab dulu pernah plan tapi ta jadi :(

Dah masuk bulan Jun.
Ini bermaksud, ta lama lagi result exam aku akan keluar !
Warhh ta sanggup doe.
Confirm no more dean.

No comments: