Followers

Prince of Persia


Hai semua :)
Hey jangan sengih sengih laa.
Aku tahu movie Prince of Persia ni dah berbulan dah.
Baru sekarang aku dapat tengok.
Tiket free siapa tanak HAHA ;))


Khamis, 17 Jun 2010.
Kerja pagi balik petang.
Malam keluar balik pergi tengok wayang.
Bereempat kali ni ; aku Dyba dan member GSC Zaini && Omar.

Okay, cerita nya best.
Padan lah berbulan kat panggung haha.

Habis jea movie, pergi consession jap.
Aku rasa ramai yg confius kot, bia aku buat explanation.
Consession tu department tempat aku kerja sekarang ni. ataupun orang biasa panggil tempat jual food && beverages. sekian.


Okay sambung.
Habis jea movie, pergi consession jap.
Na jumpa Adawiyah jap.
Kalau korang na tao, Adawiyah la teman aku kat GSC ni
Dari aku mula-mula kerja dulu.
Dea lah teman gosip, kerja, makan, jalan-jalan sepanjang aku
kerja kat sini.
Dan hari ni last day kerja dea.
Sedih ouh, da tade teman gosip huhu.
I doakan u berjaya lah ea lepas ni.
Hope kita dapat jumpa lagi :)


Adawiyah :)

Then da pegi consession tu,
Bebudak ni tao aku tengok wayang dengan Zaini && Omar.
Haih mula lah buat gosip.
Sabar jelah, nasib baik aku sayang korang semua.
Kalau ta, memang aku kurung korang dalam peti popcorn tu.
Hahahaha :)

Penat, bye.

No comments: