Followers

Delta

Hai semua :)
Semalam, Jumaat 2 Julai 2010,
Aku pergi ke sekolah lama.
Actually ada open day kat situ.
So aku datang ngan family aku na pergi amik result exam Dyba.

Kebetulan pula, kelas Dyba sama dengan
Kelas aku masa form 5 dulu.
Haih terimbau kembali kenangan lama di kelas tu.

Di sini la kami belajar, bergembira, bersedih, berkongsi segalanya.
Tiada kenangan lain yang boleh menggantikan kenangan di kelas ini.
Deltarian semua, aku rindu korang !!
Bila lah na buat reunion lagi kan huhu.

Aku taley lupa ouh peristiwa ni.
Mang kerja paling sengal dan kelakar mase form 5 dulu.
Nape aku cam comel jea mase pakai baju sekolah ea ?
HAHAHA.

No comments: