Followers

Konsert Digi

Hai semua :)
Sabtu lepas kan, ada konsert oleh Digi Music kat Kompleks Sukan.
Dari pagi tu da semangat na pergi konsert ni haha.
Tapi last-last datang lambat juga sebab cari makan dulu hee.

Antara artis yang buat persembahan ;
Pelakon Hotel Mania, Kelangit, The Lima, Disagree dan Aliff Aziz.

Overall show diorang best juga lah.
Tapi seram bila bab diorang baling poster kat crowd.
Memang habis kene tolak dengan bebudak laki kat belakang.
Sabar sajaa lah.

Konsert habis kul 11.30 malam.
Pagar kolej pula dah tutup pukul 11.

Bayangkan macam mana kami masuk kolej hehe.
Panjat pagar okay, terbaik betul.
Menyesal ta tangkap gambar hahaha.



Pape pun, thanks kat Digi sebab buat konsert best memalam minggu ni.
Lain kali buat lah lagi, saia datang sajaa haha.
:)

No comments: