Followers

Ayuh Sekolah !


Down Hill Student by Dudiksdjpt

Pernah sesekali aku terfikir hendak
menyamar jadi student sekolah semula.

Berpakaian uniform sekolah, bawa beg sekolah dan botol air, dan
buat muka innocent.
Terus pergi kelas aku masa Form 5 dulu, yang juga merupakan kelas adik aku sekarang.
Berpura-pura excited belajar yang kononnya benda baru bagi aku.
Dan aku yakin, confirm aku jadi
top student memandangkan aku sebenarnya dah belajar benda yang lebih susah dari subjek di sekolah.

Sumpah aku teringin sangat nak buat macam tuu !
Siapa nak join ? :)

4 comments:

pandaZemoo said...

aku akan masuk kelas yg dah 10 tahun aku tinggalkan...

Tyratyra said...

10 tahun ?
kelas sekolah rendah laa ?

Nawal Atifah said...

baek jgn g..
hr tu, x engt bile, ade gak dak yg da abes skola wat cm yg ko cdg kn tu,tp malang kot nasib dorg..d slh anggap sbgai penceroboh yg ade niat yg x baek..
huhu..

Tyratyra said...

ha ? yeke wea ?
dak sekolah kita ke ?
hahaha kesian gilaa.
maybe muka diorang nampak sangat ta macam budak sekolah. ;D