Followers

Short and Tiny

Aku sering digelar dan dilayan seperti budak kecil.
Mungkin kerana ketinggian aku.
*ehem, isu sensitif tuu*
Tapi, anda semua nak tahu tak apa yang seronoknya menjadi manusia yang rendah dan berbadan kecil ?

1. Orang lain tidak akan kutuk teruk-teruk bila makan dengan banyaknya di kedai.
2. Sangat bahagia bila bershopping sebab tiada kedai yang tidak menjual baju bersaiz S dan M.
3. Walaupun umur sudah 20-an, orang yang tidak dikenali for sure akan berfikir ; apa lah BUDAK ni buat jalan sorang-sorang kat KL ni ?


Tiny by Hexlord

Walaupun begitu, aku tetap tak suka jadi manusia yang rendah. :(

2 comments:

tyqa said...

saya pun beryukur krn terlibat dlm golongan seperti awk, kan look cutee always haha

Tyratyra said...

yeah.
tapi sering dibulii uhukk.