Followers

Contest Gambar Paling Comel

Ahha dah beberapa hari aku habiskan dengan mencari contest-contest yang terkini di blog BTO's.
Dan ini adalah contest pertama dari hasil pencarian aku.



Contest Gambar Paling Comel di-organize oleh Cik Niza.

Dan gambar yang aku pertaruhkan adalahhh ini !



Okay entah comel atau tidak bagi anda semua.
Tapi aku rasa aku comel je dalam gambar ni HAHA.
Gambar ini diambil pada tahun 2009 rasanya.
Ehh tengok lah, aku pakai tudung bawal lagi masa ni.
Terserlah kelamaan dan ke-antik-an gambar ni kan kan ?

Terima kasih Cik Niza, kerana anda lah saya ada bahan nak update blog ungu ni haha. :)

Aku nak tagg ; Cik Aizee Salim, Cik Faros Faidznor dan Cik Juhaida :)