Followers

Contest Pic Hitam Putih Paling Cool !



Ahha satu lagi contest ! Kali ini dianjurkan oleh Cik Siti Fatimah :)
Inilah gambar yang mahu aku pertaruhkan ;



Klik pada gambar untuk tumbesaran :)
Aku tahu, gambar ni tak nampak cool pun kan haha.
Tapi gambar ni meninggalkan seribu kenangan yang cool dalam hidup aku.
Terima kasih Ayad untuk gambar ni !

Okay hadiah untuk contest ni boleh tahan jugaa haha.
Kalaulah aku menang contest ni ;
Aku ingat nak cash rm100 dan mahu belanja family aku makan kat Pizza Hut lah :)

Mahuuu tag ; Cik Arinaa, Encik Daus, Cik Dayayuya, Cik Naim dan Cik Farliena :)

1 comment:

siti fatimah said...

salam.. hye :) terima kasih join contest !
good luck yaaaaa :)