Followers

Senyum Taknampak Gigi Contest

Okay, sabar eh, ada lagi satu contest yang aku nak join selepas contest yang ini :)

Contest kali ini dianjurkan oleh Cik Muas.
Bagi dia, senyum tak nampak gigi tu macam pelik.
Tapi, bagi aku benda ni sangat tak pelik sebab aku kalau bergambar memang tak suka tunjuk gigi.
Haha tapi in real life jangan cakap lah, senyum kadangkadang sampai tak muat muka :))

Okay Cik Muas, nah ambikk gambar ni ;



Gambar ini diambil semasa majlis perkawinan sepupu Disember lepas.
Kepenatan menjadi fotografer tapi sangat seronok ! :)

Kali ni, nak tag ; Cik Tyqa, Cik Nadia, Cik Ika, Cik Afiqah dan Encik Fadhil :)

3 comments:

ieka said...

tyra,tq2...i like! :)

muas said...

i like tooo!!! WINK,.WINK,.GOOD LUCK YA TYRA,.!!

Tyratyra said...

ieka ; masehh hehe.

muas ; tengs ! ;D