Followers

What's Your Colour Contest

Okay ini contest terakhir buat masa ini.
Haha sekali 3 contest aku join, memang tamak :)



What's Your Colour Contest ini di-organize oleh Cik Amy dan Cik Mira.
Dan gambar yang aku pertaruhkan untuk contest ini adalahhh ini !



Okay jelas dan nyata aku ber-ungu-an macam blog aku kan ?
Aku sukakan ungu sebab ungu mampu membuatkan aku rasa menawan sekejap.
Tapi, kebenaran kan ? :)

Kali ni aku nak tag ; Cik Tyqa Muhd, Cik Hanisah dan Cik Mardhiah :)

7 comments:

✿ milly molly ✿ said...

hye babe :)
thanx for joining yaw! gudlux.

nAs; The best in ME said...

thanks yunk kerana suppOrt cOntest nie.

all the best ^_^.

Tyratyra said...

ur welcome :)
tengs for ur wishh.
agak agak ley menang takk ?
hehehe :)

Hidaya Sarbini said...

hye..saya nk invite awk join contest saya =)

http://dayasarmila.blogspot.com/2011/01/contest-when-raining-day.html

Tyratyra said...

Tengs Hidayah !
Insyaallah saya join. :))

joyahLisa said...

hey kamoo...
sume pic2 di blog kamu cantik..
:)

Tyratyra said...

terima kasih :)
tak sumua gambar dalam blog ni saya yang tangkap.
ada yang hasil kawan saya, ada juga yang saya copy dari deviantart.
:)