Followers

Bye Cuti

Haih, cuti Chinese New Year dah habis untuk student UiTM.
Sumpah malas okayy nak balik Kolej Melati, berjalan ke Fakulti Kejuruteraan Awam, duduk belajar di kelas T1-A8-03, menghadap para pensyarah, bermalas-malasan depan assignment, dan memecahkan kepala menjawab test.

Bila aku nak habis belajar niii !

Hey, aku plan nak buat contest lah kat blog ungu yang tak best ni.
Agak-agak ada ke orang nak join eh ?
Nantikannya yea readers ;)


Come by Diana Cretu

2 comments:

Nur PeNyaYaNG said...

alangkah bagus kalo ct lama kn..

Tyratyra said...

ahha semua pun harap macam tuu.
;(