Followers

Cuba Teka Lagi ?

Update dengan kepala yang pening.
Ponteng kelas Structure Design pukul 4 petang tadi untuk mengelakkan berlakunya komplikasi otak akibat tekanan yang tinggi :)

Malam nanti kena pergi ke
Dewan Agong Tuanku Canselor untuk memberi telinga mendengar ceramah yang diwajibkan ke atas pelajar yang berumur 21 tahun ke atas.
Mesti dah boleh agak kan ceramah pasal apa, tapi aku pun taktahu :)
Tak sabar nak tengok dewan yang baru siap dibina tu.
Tengok dari luar pun dah tergamam, nak tengok bahagian dalam pula.

Sebenarnya, aku buat entry ni just nak bagitahu satu benda.
Esok, aku akan ke
Terengganu pula ! HAHAHA.
Site visit plus melancong dengan EC220s.
Suka suka sukaaa ;D


Gembira Tak Terkata ! by Qilah Aziz

Okay bye nak study untuk test Construction Management esok.
Jangan lupa ajak ramai-ramai blogger join Jumping High Photo Contest :)

4 comments:

CikTomyam said...

ouhh sy pernah p genting..best ^__^

Miezah Ghani said...

join contest ?
good luck XD

Orang Kampung said...

gembira sakan tu..
hahaha

Tyratyra said...

Cik Tomyam ; hehe best sangatt.

Miezah Ghani ; thank you !

Orang Kampung ; hehe gembira sangatt.