Followers

4tahun

Haihai semua :)
Tiba-tiba aku jadi rajin lah pula membelek gambar-gambar lama dalam lappy aku ni.
Then terlintas pula difikiran aku untuk meng-review semula diri aku sejak habis sekolah hingga sekarang :)

2008



2009



2010



2011



Mesti korang boleh nampak kan
perbezaan aku dari dulu sampai sekarang ?
Dari dress up yang entah apa-apa ke dress up yang lebih teratur.
Dari bertudung bawal ke shawl.
Dari camera 2mp ke DSLR.

Persamaan ?
Err ketinggian aku kott. =.="

4 comments:

sweet pAndA said...

cute la ko taun 2008 tu..

peace!!

pandazemoo said...

err tersilap.. tu akaun adik aku..hehe^^

.izzatul.hazwani. said...

haha ye style memang berubah.
tinggi sama :)

muke pun same jee :)

Tyratyra said...

cute kan kan ? HAHAHA.

ehh muka mana boleh berubah.
susah la orang nak kenal nanti hee.